Lakástextil webáruház – szonyeg-parna.hu

A Pigniczki és Társa Bt. termékeinek népszerűsítése illetve megrendelői és vásárlói számának növelése érdekében, nem régiben útjára indította webáruházát, mely a következő címen érhető el: http://szonyeg-parna.hu . Webáruházunkban első sorban saját termékeinket forgalmazzuk, de a jövőben a kínálat bővítése érdekében tervezzük más gyártók és cégek termékeit forgalmazni, természetesen a tőlünk megszokott magas minőségben és elérhető áron.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő kínálattal, széles választékkal, illetve kupon akciókkal és kedvezményekkel várjuk már meglévő és leendő kedves megrendelőinket, vásárlóinkat.

Termékeink között megtalálhatóak többek között a kókuszból és gumiból készült, kimondottan kültéri használatra tervezett, az időjárási viszonyoknak maximálisan ellenálló lábtörlők. Az általunk forgalmazott lábtörlőket 40 x 60 cm nagyságban, négyzet és félkör alakban, különböző mintákkal vásárolhatják meg.

Kínálatunk részét képezik a mostanság igen közkedvelt és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, praktikus és könnyen tisztítható viaszos vásznak. A terméket különböző mintákkal vásárolhatják meg lakástextil webáruházunkban, így minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és neki legjobban tetsző viaszos vásznat. A vásznak 140 cm széles és 38 mikron vastagságú kivitelben kaphatóak.

Napjainkban egyre népszerűbb lakberendezési kiegészítők a különböző mintájú, színű és formájú párnák. Nem csak díszpárnákat forgalmazunk, hanem alvó párnákat is. Webáruházunkban böngészve vásárlóink megtalálják puha polárból készült, szépen hímzett díszpárnáinkat. Ezek a párnák remek kiegészítik lehetnek baba és gyerek szobáknak, szép ajándékként szolgálhatnak barátaink, családtagjaink számára. Szintén webáruházunk kínálatát képezik a jó minőségű és praktikus szivacspárnák. A párnák 39 x 39 cm és 33 x 33 cm-es kivitelben kaphatóak, illetve kör alakban, melyek 35 x 2 cm nagyságúak. Tartós, könnyen tisztítható termékek, ideális kiegészítői lehetnek otthonunknak, irodánknak. Szivacspárnáink között megtalálhatóak az úgy nevezett piknik párnák is. Piknik párnáink szivacsból készülnek, vízhatlan borítással vannak ellátva. nyitható és zárható, ezáltal könnyen szállítható és bárhol használható termék, melyet magunkkal vihetünk kirándulásra, iskolába, munkahelyre, hiszen kishelyen is elfér. Nem utolsó sorban szeretnénk kedves vásárlóink figyelmébe ajánlani a puha gyapjú anyagból készült és nagyon kényelmes nyakpárnáinkat. Tökéletes kiegészítő hosszú utazáshoz vagy egy kellemes film nézéssel töltött estéhez, délutánhoz.

Forgalmazunk még, mindkét oldalán gyapjú borítású fotel és üléstakarókat. Ezek a termékeink nem csak kényelmi célokat szolgálnak, hanem esztétikus és kellemes megjelenést adnak nappalinknak és gépkocsink belsőterének. A takarók és ülésvédők 50 x 200 cm-es kivitelben kaphatóak.

Ha felkeltették érdeklődésüket kiváló minőségű és első osztályú alap anyagból készült textil termékeink, látogassanak el webáruházunkba – http://szonyeg-parna.hu – ahol mindezt megvásárolhatják.